Web Development Services

Povečanje prodaje prek socialnih medijev

Zelo učinkovita strategija socialnega marketinga vam pomaga povečati prodajo, pridobiti nove stranke in utrditi vašo blagovno znamko.

Sodelovali smo s številnimi podjetji in jim pomagali doseči njihove poslovne cilje in socialna omrežja so vedno odigrala ključno vlogo. Naši specialisti za socialna omrežja vam pomagajo doseči nove stranke, identificirate nove segemente stranke, ustvariti prodorne vsebine in integrirati promocijo preko socialnih omrežij v širšo marketinško strategijo vašega podjetja.

Strategijo socialnega marketinga bomo prilagodili vašemu podjetju in vaši ciljni publiki. Za vas bomo v celoti vodili vaše profile na socialnih omrežjih, načrtovanje in pripravo novih vsebin, povezovaje z influencerji in nadzirali potek oglaševalske akcije, tako da bo vaša kampanja profitabilno pridobivala nove stranke. Naše storitve vam omogočajo povezovanje in deljenje informacij z vašo ciljno publiko, utrjevanje vaše blagovne znamke, pridobivanje novih strank in dvig profitabilnosti vaših marketinških storitev. Pri naših rezultatih se ne oziramo na oglede, klike, Like-e, ipd. Dejansko merilo uspešnosti projekta je število novih strank, ki jih prejmete.

Branding

Poskrbimo, da bo ime vašega podjetja prva stvar na katero pomislijo potencialni kupci.

Nagradne igre

Facebook nagradne igre so odličen način za pridobitev velikega števila obiskovalcev v zelo kratkem času. Pomagamo vam pripraviti nagradno igro s katero boste pridobili veliko prepoznavnosti in novih strank.

Upravljanje socialnih profilov

Naši specialisti lahko za vas upravljajo vaše socialne profile in ustvarijo dialog z vašo ciljno publiko.

Oglaševanje

Z izdelavo natančnih ciljnih skupin in uporabo naprednih tehnik vam zagotovimo stalen dotok novih strank.

Mnenja strank

Vsa mnenja strank

Naredite prvi korak k povečanju prodaje

Naši strokovnjaki vam bodo pomagali iztisniti maksimalen učinek iz vaših online marketinških aktivnosti!

There is no form with title: "SEOWP: Free analysis request". Select a new form title if you rename it.

Case study-ji

Vsi projekti