Web Design Services

Email marketing

Email marketing je najbolj donosen marketinški kanal. Pinaša kar 4400% ROI. Naj poganja tudi rast vašega podjetja.

Kako doseči 4400% ROI?

Email je najbolj profitabilen marketinški kanal, vendar je potrebna natančna segmentacija in profesionalna priprava zanimivih ter koristih vsebin, če želite z njimi prepričati svojo ciljno publiko. Poleg tega je potrebno tudi stalno pridobivanje novih naročnikov na e-novice (lead-ov).


Kontaktirajte nas

Uspešen email marketing sestoji iz dveh ključnih dejavnikov: dobre baze naročnikov na e-novice in dobro pripravljenih vsebin. Za maksimalen učinek email marketinških kampanj, bodo naši specialisti vašo bazo najprej segmentirali in sestavili interesne skupine vaših naročnikov, strank, ipd. Nato bodo v sodelovanju z vami pripravili personalizirane vsebine za posamezen segment. Tako bodo vaši prejemniki vedno dobili relevantne, zanimive in koristne informacije.

Effective Web Development Solutions

Z našimi strankami tesno sodelujemo pri oblikovanju ciljev posamezne marketinške kampanje. Nato pa naša ekipa z uporabo naprednih orodji in tehnik zagotovi, doseganje teh ciljev. Na prvi pogled se zdi eail marketing dokaj nedolžen, vendar je potrebno dobro poznavanje tako marketinških tehnik kot zakonodaje za uspešno doseganje zastavljenih ciljev in povečanje prodaje. Naša ekipa na vsakem koraku analizira dogajanje in nato soedluje z vami, da se zagotovi nemoten dotok novih strank.

Stalne izboljšave

"Ko se prenehate učiti, začnete umirati" - Albert Einstein. Enako velja na področju marketinga. Stvari se hitro spreminjajo in se jim je potrebno sproti prilagajati. Naši specialisti za email marketing so zato stalno na tekočem z najnovejšimi praksami, zato da ste vi lahko brezskrbni.

Merjenje učinkovitosti

Učinkovitost marketinških kampanj merimo z naprednimi orodji, za vas pa pripravimo redna poročila z analizo dogajanja in odziva prejemnikov ter izdamo priporočila za prihodnje aktivnosti. S tem se zagotovi, da so vaša spročila vedno dostavljena.

Email marketing projekti

See all projects

Kontaktirajte nas

Začnite poganjati rast vašega podjetja z uspešnim email marketingom.

Testimonials

See all testimonials
There is no form with title: "SEOWP: Free analysis request". Select a new form title if you rename it.