Kontakt:

Tel: 040 506 953
Email: ziga@optera.si

Z Optero lahko že danes pridobite nove stranke!
Izpolnite spodnji obrazec

Optera za vas pridobiva nove stranke 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Vaš osebni svetovalec

Optera bo postala vaš osebni svetovalec za marketing. Sedaj ne potrebujete svetovalcev ali dragih digitalnih agencij. Optera se prilagodi vašim potrebam in poskrbi, da je vaš marketing profitabilen.

Želite zgraditi lastno bazo email naslovov, narediti oglase, ki vam prinašajo stranke, voditi kampanje prek socialnih medijev, to in še več je sedaj popolnoma enostavno, z Optero.

Več

Znanje najboljših na dosegu roke

Optera vas bo s svojim znanjem s področja digitalnega marketinga navdušila, saj se je “učila” od najboljših marketinških specialistov. S tem znanjem sedaj pomaga vam izboljšati profitabilnost vašega marketinga. Optera se prav tako uči iz poteka vaših kampanj in vam v realnem času svetuje kaj še lahko naredite, da bodo vaše kampanje bolj uspešne. Preizkusite Optero že danes.

Več
m
Privarčujte

Sedaj ne potrebujete dragih marketinških agencij. Prevzemite vajeti v svoje roke.

m
Pridobite nove kontakte

Izgradnja lastne email baze še nikoli ni bila tako enostavna.

m
Pridobite nove stranke

Vsako podjetje je spletno podjetje, če ne prodajate prek spleta zamujate ogromno priložnost.

m
Povečajte prodajo

Povprečen rezultat je več kot 50% povečanje prodaje prek spleta pri naših strankah.

Reference


Z uporabo metode Lead Generation in platforme Optera smo letos dosegli občutno povečanje prodaje. Na višji strokovni šoli beležimo celo za polovico večji vpis kot v prejšnjem letu. Marketinško platformo Optera in metodo Lead Generation priporočam vsem, ki potrebujejo učinkovito digitalno marketinško orodje. – Aleš DREMEL, Direktor, CPU GZS