CRM

Veliko podjetij uporablja eno izmed CRM orodij, v katerem vodijo svoje stranke, skrbijo za prodajo, urejanje seznamov opravil, urnike sestankov, ipd.

 

Vendar pa večina podjetij ne izkoristi celotne funkcionalnosti CRM sistemov, saj jih uporabljajo kot samostojno orodje. CRM sistem je, prav tako kot speltno stran, potrebno razumeti kot del vašega marketinško-prodajnega procesa, zato mora biti integriran v vse ostale procese prodaje in marketinga.

 

V celoto povežemo tri ključne komponente: vašo spletno stran, program za avtomatizacijo marketinga Optera in CRM program. Nabor teh orodij vam daje popoln nadzor nad vsako fazo pridobivanja in upravljanja s strankami. Spletna stran skrbi za pridobivanje novih strank in leadov, program Optera skrbi, da vaše marketinške aktivnosti potekajo nemoteno in prelevijo leade v stranke. Ko pa pridobite nove stranke, pa je za njih potrebno ustrezno skrbeti, sicer jih lahko izgubimo, za to pa je namenjen CRM program.

 

Da pa bi tak sistem deloval kot usklajena celota je potrebno, da so vse komponente med seboj kompatibilne in integrirane. Ker je na trgu veliko različnih CRM rešitev smo v svojo ponudbo vključili CRM sistem, ki je že integriran z ostalimi komponentami.

 

To za naše stranke pomeni hitro in cenovno ugodno izvedbo in vpeljavo novega sistema.