Kontakt:

Tel: 040 506 953
Email: ziga@optera.si

Zagotovite si BREZPLAČNO spletno stran za vaše podjetje

Prihranite 1.500 EUR in si zagotovite svojo novo spletno stran popolnoma brezplačno! Cene kvalitetnih spletnih strani so danes zelo visoke, zato izpolnite spodnji obrazec in izkoristite to neverjetno akcijo. Prejeli boste prodajno učinkovito, profesionalno zasnovano in tehnično dovršeno spletno stran s kompletnim paketom aplikacij za povečanje prodaje.

46.2% povečanje prodaje

Naše stranke v povprečju beležijo 46.2% povečanje prodaje, saj so naše spletne strani integrirane z marketinškimi programi, ki so namenjeni pridobivanju novih povpraševanj potencialnih kupcev, kontaktnih podatkov obiskovalcev in gradnji baze email naslovov. Prodajno učinkovitost vaše spletne strani pa podpira še izvrsten program za email marketing, kar še dodatno pripomore k povečanju prodaje. Tako dobite vse kar potrebujete za uspešno promocijo prek spleta na enem mestu.

Slika na levi strani prikazuje statistiko naše stranke – več kot 17.000 ogledov spletne strani v 30 dneh!Povečajte obiskanost vaše spletne strani

Ključni element za uspešnost vaše spletne strani je njena obiskanost. Da bo vaše podjetje uspešno potrebuje vaša spletna stran stalen dotok obiskovalcev in potencialnih strank. Zato je pridobivanju obiskovalcev potrebno nameniti največ pozornosti. Načinov (kanalov) na katere lahko pridobite obiskovalce je veliko, od optimizacije za iskalnike (SEO), spletnega oglaševanja, vsebinskega marketinga, objav na socialnih medijih, ipd. Optera vam pomaga pridobiti nove obiskovalce ne glede na izbrani kanal.

Prepričajte obiskovalce spletne strani

Pridobivanje obiskovalcev je prvi korak. V drugem koraku jih morate prepričati z odlično uporabniško izkušnjo, jim predstaviti vrednost vaše ponudbe in od njih prejeti povpraševanje ali kontaktne podtke (email, telefon). Samo tako lahko z njimi ponovno navežete stik. Večina vaših obiskovalcev ni pripravljenih opraviti nakupa/naročila “na prvo žogo.” Zato je nujno z njimi ponovno navezati stik, za kar pa ni boljšega načina kot email. Naše avtomatizirane email kampanje vam omogočajo najbolj enostaven način trženja preko emaila. Kampanje se nastavi enkrat, nato pa delujejo samodejno. To je najbolj enostaven in učinkovit način, ki ga uporabljajo vsa najbolj uspešna podjetja. Pridružite se jim tudi vi.

Pospeševanje prodaje

Pridobivanje novih strank pa ni edini način za povečanje prodaje. Prodajo boste najhitreje povečali s trženjem obstoječim strankam (upsell)! Osebe (podjetja), ki so z vami že poslovali vas že poznajo in vam zaupajo, zato so pripravljeni opraviti ponovni nakup bistveno hitreje, kot tisti, ki za vaše podjetje slišijo prvič. Uspešna podjetja obvladajo ponovno trženje (uspelling). Sedaj lahko tudi vi na enostaven način vključite vse vaše stranke v kampanje ponovnega trženja. Nastavite oglas, ki se prikazuje samo osebam, ki so pri vas že opravili nakup ali pa vaše stranke vključite v pametne email kampanje. Vsekakor obstoječe stranke predstavljajo poslovno priložnost, ki je ne smete zamuditi.

Spletna stran in marketing - idealna kombinacija

V ponudbi smo zajeli vse elemente, ki jih potrebujete, da bo vaše podjetje uspešno pristopilo k prodaji prek spleta. Spletna stran je zgolj en izmed elementov, ki jih za to potrebujete. Zato smo v ponudbi zajeli tudi marketinški del, saj želimo našim strankam ponuditi samo najboljše možne storitve, s pomočjo katerih boste uspeli na trgu.

Posebna ponudba

Ponudba velja do vključno 28.2.2018 v primeru podpisa pogodbe za 12 mesecev, ki vključuje marketinške storitve in vzdrževanje spletne strani v skupni vrednosti 250 EUR/mes (brez DDV). Zakaj 12 mesecev marketinških storitev? Ker je za uspešno povečanje prodaje potrebno delati sistematično in rezultati čez noč niso možni. Našim strankam želimo dolgoročno pomagati dosegati in presegati zastavljene poslovne cilje. Poleg tega se naše spletne strani in storitve več kot poplačajo z novimi prihodki, ki jih ustvarijo za naše stranke.

Kaj vse dobite?

BREZPLAČNO spletno stran v vrednosti 1.500 EUR

BREZPLAČEN dostop do spletne baze znanja

Marketinški program za povečanje prodaje

Email marketing program

Aplikacijo za učinkovito oglaševanje

Osebno svetovanje in tehnično podporo

Zaupa nam več kot 237 podjetij

Izkoristite enkratno priložnost – izpolnite spodnji obrazec


Reference


Z uporabo metode Lead Generation in platforme Optera smo letos dosegli občutno povečanje prodaje. Na višji strokovni šoli beležimo celo za polovico večji vpis kot v prejšnjem letu. Marketinško platformo Optera in metodo Lead Generation priporočam vsem, ki potrebujejo učinkovito digitalno marketinško orodje. – Aleš DREMEL, Direktor, CPU GZS